måndag 5 juli 2010

The end of and era

Ja då var det ett faktum. Bloggandet har varit allt annat än bra sista tiden och beslut har fattats om nedläggning.

Detta beklagas naturligtvis men vi kunde inte hitta på något radikalera att göra för att fira bloggens 1-årsdag.

Alla läsare får naturligtivs en guldklocka och våra varmaste rekomendationer!

På återseende

//The blog

2 kommentarer:

Rättvikskullan sa...

som jag längtat efter en uppdatering!! men inte av detta slag!
Denna blogg va den som inspirerade mig att starta min och dessutom fick upp ögonen för hela bloggvärlden. Denna blogg höjde upp vardagen när man kunde läsa om när Linus cyklade fel i stocholm, när han körde sönder bilar, har haft lite brottom till toan.. om blommor som dör och hur han sakta men säkert gått över från en träningskille till alkolist (utgång på måndag) ... det kanske va där någon stans fokus i livet försvan :P ...
Försig så kunde jag ana detta med nedläggningen av bloggen... men att så drastiks släcka allt ljus om ännu en uppdatering har skurit hål på mitt hjärta... livet är längre inte värt att leva :) nu när bloggen "För andras överlevnad" inte längre kommer att bedrivas... jag kommer sakna denna blogg! Det är helt säkert... Nu kommer man ju faktiskt få lov att PRATA med er ifall man undrar om det är något roligt som hänt :S ... ursch och fy! vi får ju se hur det går!
Som sagt synd! det är mina ord om detta :)

Linus sa...

Förstår att du känner såhär Erika! För att åter igen bringa lite ljus i din vardag kan jag informera om att saker som läggs ner har en förmåga att återuppstå. I vilken skepnad och i vilken tid återstår att se.

Lev på hoppet!